N-am gasit alta denumire,e o chestie cu ce mai aveam prin zona.....si musai trebuiau consumate......
Mai intai am facut frisca, am amestecat smantana dulce cu frisca lichida si 30 g zahar brun farin, apoi am mixat bine pana am obtinut o frisca tare. Zmeura am scos-o de seara din congelator si am lasat-o la scurs, apoi am amestecat-o cu 60 g zahar brun farin si 250 g mascarpone ,dupa ce am omogenizat bine am adaugat frisca si 2 linguri lapte, pentru ca era prea densa si eu doream o crema mai moale dar care sa nu curga. Am omogenizat bine si apoi am trecut la asamblarea prajiturii.
Pe un platou oval am asezat 13 biscuiti inmuiati in sirop de zmeura, peste am pus un strat de crema si am nivelat, peste crema am asezat cele 2 prajituri magura taiate in 3, peste ele am pus crema. Apoi 8 biscuiti inmuiati, crema si deasupra sos de ciocolata si zmeura.
Cam asta-i tot, eu zic ca e ceva delicios, voi ziceti ce vreti......pentru mine daca are zmeura, frisca si mascarpone sigur e delicios.....