Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi

de Constelatialeu in Porc, 5 Mai 2013 | 7965 vizualizari

 

De mult vroiam sa incerc varianta asta,cred ca nu mai este un secret ca imi plac coastele de porc....am achizitionat si carnati de Plescoi,direct de ''la mama lor'' din zona...

 

INGREDIENTE

  • o scarita de porc proaspata cca 700 g
  • 200 g carnati de Plescoi
  • 100 g pulpa de porc
  • 10 fire usturoi subtirel
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi:

Spalam scarita si o saram si piperam pe ambele parti, formam un cosulet legand cu o ata mai groasa, sa nu se dezlege in timpul coptului. Pulpa de porc o taiem cubulete, carnatii  in bucatele mai mici. Usturoiul, partea verde o punem in cosulet jos, ca un fel de baza, apoi punem bucatele de carne si carnatii. Printre ei usturoi tocat mai marunt. Stopim cu ulei si turnam o cana cu apa, dam la cuptor cca 50 minute, la foc moderat.

TIPS-URI

1

bucatele de pulpa nu le-am condimentat avand in vedere ca,carnatii de Plescoi sunt suficient de condimentati,chiar picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Constelatialeu 1

03.06.2013, 15:04

Alo,alo,ce va legati de costele mele....

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 11:04

ce bunatate

Valclaudia 1

16.12.2013, 06:43

Cine sa fie faptasul acestor coaste rumene si apetisante????

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie