Scrumbie de Dunare cu salata iceberg

de Denissa in Peste, 17 Ian 2014 | 4368 vizualizari

 

Pentru amatorii de peste !

 

INGREDIENTE

  • 1 scrumbie de Dunare
  • 1 lamaie
  • busuioc proaspat
  • lamaie
  • salata icebreg
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • 50 ml vin alb amestecat cu 50 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie de Dunare cu salata iceberg:

Scrumbia se curata de intestine si solzi, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.

Busuiocul se toata marunt si se introduce in burta pestelui dupa ce a fost condimentat cu sare si piper.

Pestele se unge apoi cu ulei de masline, se aseaza intr-o tava, se toarna peste elamestecul de vin si apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru circa jumatate de ora .

Cand este gata se serveste cu lamaie si salata iceberg asezonata cu sare, otet balsamic si ulei de masline.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie de Dunare cu salata iceberg" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]