Sendviş cald clasic

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 6299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  pâine toast
  • cremă de brânză cu verdeaţă Delaco
  • şuncă
  • caşcaval
  • roşii
  • ou ochi
  • măsline
  • mărar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş cald clasic:

Ungi pâinea cu crema de brânză, aşezi câteva rondele de roşie şi cepă verde, pui o felie de şuncă, o felie de caşcaval, iar deasupra oul făcut ochi. Ornezi cu măsline şi mărar tocat. Dai la cuptor câteva minute sau la microunde până se încălzeşte.

Este delicios şi hrănitor. Ţine loc de o cină copioasă sau de un mic dejun savurat pe îndelete.

Cost/porţie: 3 Lei

Timp de preparare: 5 minute

TIPS-URI

1

 crema de brânză înlocuieşte foarte bine untul, margarina sau brânza topită în sendvişuri?

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş cald clasic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti