Sendvis cald cu cascaval Sofia

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2013 | 4408 vizualizari

 

Am facut-o lata. M-am inscris la concursul de sendvisuri cu reteta asta. Sunt sigura ca va fi respinsa ca nu am folosit ingredientele indicate dar am vazut asta doar dupa ce am postat reteta. Am vazut ca e un concurs Delaco dar n-am citit tot. M-am grabit ca de obicei.

 

INGREDIENTE

  • Paine pentru sendvis
  • O Felie de cascaval Sofia
  • 2-3 masline fara samburi
  • Cateva feliute de ceapa
  • O bucatica de gogosar
  • Menta proaspata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cald cu cascaval Sofia:

Am pregatit maslinele si ceapa pentru decorat, am pus painea in prajitorul de paine si intre timp am taiat o felie de cascaval Sofia. Cand prajitorul m-a anuntat ca painea este gata pregatita, am scos felia de paine din prajitor, am pus deasupre felia de cascaval si am ornat-o cum m-am priceput. Cam atat. Sigur ca am mancat-o cu pofta.  

TIPS-URI

1

Puteti orna dupa inspiratie si ce aveti la indemana

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cald cu cascaval Sofia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval