Shaorma de casa

de Mitinita in Pui, 6 Oct 2014 | 6932 vizualizari

 

Pentru ca imi place sa stiu ce ingrediente intra in mancarea pe care o consum, am ales sa imi fac shaorma acasa.

 

INGREDIENTE

  • lipii (am folosit din comert)
  • un piept de pui
  • condiment friptura de pui Kotanyi
  • coriandru macinat
  • rosii
  • ceapa
  • castraveti murati
  • cartofi
  • iaurt
  • menta
  • varza
  • sos iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Pieptul de pui se curata, se spala si se taie in fasii. Amestecam cu condimentul de pui, coriandru si lasam deoparte, de preferat la frigider. Curatam cartofii si ii taiem, apoi ii prajim in ulei. Curatam ceapa si rosiile si le feliem, la fel procedam si cu castravetii murati si varza. Preparam sosul de iaurt, la care adaugam menta si eventual niste usturoi. Pentru acest sos puteti folosi si smantana amestecata cu iaurt.

Prajim bucatile de pui. Incalzim lipiile si le asamblam, fiecare isi adauga ingredinte dupa bunul plac.

Puteti adauga si alte ingrediente, cum ar fi: salata, varza, castraveti si daca mai aveti nevoie de idei, mai trageti cu ochii la vreo shaormarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Shaorma de casa