Smørrebrød cu somon

de Satisfyyourcravings in Somon, 20 Oct 2014 | 3500 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri. Pentru Smørrebrød cu somon se foloseste numai paine frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine frantuzeasca, alba
  • cateva felii de somon afumat
  • putin unt usor sarat
  • 2 felii de lamaie
  • cateva frunzulite de marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu somon:

Feliile de paine se ung cu unt, apoi se aseaza feliile de somon, mararul si lamaie. Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

20.10.2014, 18:10

Bun

T I M E A 1

20.10.2014, 18:58

Gherca Daniela 1

20.10.2014, 19:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartar cu somon afumat