Snitel de porc

de lucy2002 in Porc, 18 Ian 2020 | 2396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cotlet de porc
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Cotletul se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti.

Bucatile de cotlet se presara cu sare si piper pe ambele parti.

Ouale se bat bine si se adauga putina sare.

Amestecam faina cu pesmetul.

Trecem fiecare bucata de carne prin amestecul de faina-pesmet apoi prin compozitia de ou si le asezam in tigaia incinsa cu ulei la foc potrivit. Le prajim pe o parte si pe alta pana capata o culoar frumoasa aurie.

Scoatem snitelele pe un platou cu servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Noi le-am servit cu garnitura de cartofi la cuptor si o salata de ardei capia copt si sos de usturoi.

A fost delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Snitel din cotlet de porc, in stil vienez