Snitel de pui crocant cu pesmet

de Bya Ralu in Pui, 7 Mai 2015 | 9512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui felii
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • vegeta/piper alb
  • patrunjel proaspat pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui crocant cu pesmet:

Feliile de piept de pui se condimenteaza pe ambele parti, se aseaza una peste alta si se da la frigider pentru 1-2 ore.

Se amesteca ouale batute bine cu un praf de sare, se adauga treptat faina, se amesteca bine pana cand se formeaza un aluat nici foarte subtire, nici foarte gros.

Feliile de piept de pui se trec pe ambele parti prin aluatul de ou cu faina si prin pesmet si se pun la prajit.

Se repeta procedura pana cand se prajesc toate bucatiile de pui.

Snitelele se scot pe un servet de bucatarie, pentru a absorbii excesul de ulei.

Se servesc cu salata orientala sau alta ganitura.

TIPS-URI

1

Pentru decor se foloseste patrunjel proaspat tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui crocant cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor