Snitel de pui cu spanac

de cristeena20 in Pui, 13 Apr 2013 | 5215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui dezosate
  • sare, piper, 1 ou, faina, ulei
  • usturoi
  • spanac (congelat- sau proaspat)
  • 2 cani lapte
  • 2 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu spanac:

- Pregatim carnea pentru snitele. Feliem (nu ff subtire) si le batem cu ciocanul. Presaram cu sare si piper. Lasam sa stea asa cca 1-2 ore la frigider acoperite.

- Pentru spanac eu am folosit congelat si gata fiert. Daca folositi proaspat se spala si se pune apa la fiert. Cand da in clocot punem spaacul, lasma sa fiarba cca 5-7 minute si strecuram , apoi il tocam cu cutitul .

- Carnea o dam prin faina si prin ou batut , apoi o prajim in ulei incins.Snitelele le scoatem pe hartie absorbanta.

- Pentru spanac, intr.o cratita punem ulei cu usturoi pisat (cca 2-3 catei) si cand capata culoare adaugam 2 linguri de faina. Lasma sa se caleasca putin si adaugam lapte , amestecand bine cu telul s anu s efaca cocoloase. Adaugam spanacul scurs si lasma sa fiarba, amestecand mere, pana devine cremos. Punem sare dupa gust.

- se serveste cu snitele si ridichi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristeena20 1

14.04.2013, 12:49

multumesc mult de aprecieri!!

cristeena20 1

14.04.2013, 12:50

Buni..a fost saptamana trecuta

Rocsi 1

14.04.2013, 20:50

Iau doar snitel daca nu te superi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata