Snitel elvetian

de Oana in Pui, 9 Dec 2009 | 14909 vizualizari

 

O reteta pe care am gasit-o intr-una din cartile mele Reader's Digest.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri cu faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • pesmet
  • 8 feliute de bacon
  • 8 feliute de cascaval
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel elvetian:

Pieptul de pui se spala, apoi se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele. Ies 8 bucati.

Se bat ouale si se amesteca cu faina, sare, piper si un varf de cutit nucsoara. Se omoenizeaza compozitia. Pesmetul se aseaza pe o farfurie.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie de teflon, se tavalesc snitelele prn compozitia de ou, apoi prin pesmet si se prajesc. Se intors apoi pe partea cealalta si se aseaza deasupra o feliuta de bacon si cascaval. Se lasa pana se rumeneste snitelul si incepe sa se topeasca felia de cascaval.

Se servesc fierbinti cu piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel elvetian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui - Becsi Szelet