Snitel vienez de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 15779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 3 oua
  • 250 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii .Fiecare bucatica de carne se acopera cu folie alimentara si se bate cu ciocanul pentru snitele.Intr-un castron se bat ouale.Se asezoneaza,se adauga condimentele si se amesteca bine.Pesmetul se pune intr-o farfurie intinsa.Se ia fiecare bucata de piept si se da prin ou apoi bine prin pesmet.Se pregateste astfel toata carnea . Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc snitelele pana devin aurii si se scot pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]