Şniţele crocante

de madi_marin in Pui, 29 Iun 2012 | 5691 vizualizari

 

Am pregătit pentru seara asta nişte şniţele delicioase şi crocante din piept de pui. Merg foarte bine servite ca atare sau cu garnitură şi salată.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 2 ouă
  • 1 lingură cu caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb
  • covrigi crocanţi (Anduţu)
  • făină
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şniţele crocante:

Se taie carnea în bucăţele potrivite care se aplatizează puţin cu ciocanul de şniţele.

Ouăle se bat ca pentru omletă cu puţină sare. Se adaugă caşcavalul ras şi un pic de făină.

Fulgii şi covrigii se zdrobesc, dar nu foarte mărunt şi nu se amestecă.

Carnea se condimentează cu sare şi piper şi se dă prin făină. Se pune ulei la încins, apoi carnea pudrată cu făină se dă prin ou batit cu caşcaval, apoi prin fulgi sau covrigi sfărâmaţi şi se pun la prăjit. Se rumenesc rapid pe ambele părţi, apoi se scot pe şervete de bucătărie.

Se servesc ca atare sau cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Şniţele crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de legume