Snitele crocante de porc

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 22 Feb 2015 | 4407 vizualizari

 

Nu cred ca exista gospodina care sa nu stie sa faca snitele.Si acestea sunt ca si clasicele snitele doar ca le-am dat prin fulgi de porumb pentru a face o crusta crocanta.Ceea ce le deosebeste de snitelele clasice este faptul ca sunt coapte in cuptor,nu prajite pe foc.Si asta,pentru faptul ca se pot servi si reci,nu doar calde.Decat un snitel savuros si uscat, prajit in ulei mai bine unul gustos si sanatos copt in cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500gr cotlet de porc,
  • 2 oua,
  • 1ling smantana,
  • 1 ling mustar,
  • faina,
  • fulgi de porumb,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • un pic de ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de porc:

Uleiul,boiaua,sarea si piperul se amesteca formandu-se o pasta.Carnea se sterge bine si se taie felii de 1cm grosime.Fiecare felie se bate sub o folie de nailon,pe ambele parti.                      

Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana si mustarul si se bat bine cu o furculita.                      

Fiecare felie de carne se da prin pasta obtinuta,apoi prin faina,amestecul de oua,smantana si mustar si prin fulgiii de porumb.                      

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun feliile de carne.Se dau la cuptor.Dupa 10-15min snitelele se intorc pe partea cealalta.Se mai lasa inca 15 min pana se rumenesc frumos apoi se scot din cuptor.                        

Se sevesc calde cu o garnitura de cartofi sau reci,ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips