Snitele cu piure, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 11 Aug 2016 | 5263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
un piept de pui; 4 oua; 50g branza cheddar; sare; piper; fulgi de chilli; pesmet.
  • Pentru piure:
3-4 cartofi; 50g unt; 5 linguri de lapte; sare; piper.
  • Suplimentar:
125 g mini mozzarella; 50g branza cheddar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu piure, la cuptor:

Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri.

Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica.

Se pune pesmet intr-o farfurie adanca.

Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe servetele, sa se elimine surplusul de ulei.

Pentru piure, cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si piper.

Cand sunt gata, se zdobesc si se adauga, pe rand, untul taiat cubulete si laptele.

Daca mai este nevoie, se mai adauga sare si piper.

Snitelele se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga mozzarella zdrobita intre degete si piureul de cartofi.

Pe deasupra, se adauga branza cheddar rasa pe razatoarea mica.

Se baga la cuptor pentru 25 min, pana se rumeneste deasupra.

 

Noi le-am savurat calde, pentru ca mirosea demential.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu piure, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur