Snitele cu piure, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 11 Aug 2016 | 5027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
un piept de pui; 4 oua; 50g branza cheddar; sare; piper; fulgi de chilli; pesmet.
  • Pentru piure:
3-4 cartofi; 50g unt; 5 linguri de lapte; sare; piper.
  • Suplimentar:
125 g mini mozzarella; 50g branza cheddar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu piure, la cuptor:

Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri.

Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica.

Se pune pesmet intr-o farfurie adanca.

Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe servetele, sa se elimine surplusul de ulei.

Pentru piure, cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si piper.

Cand sunt gata, se zdobesc si se adauga, pe rand, untul taiat cubulete si laptele.

Daca mai este nevoie, se mai adauga sare si piper.

Snitelele se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga mozzarella zdrobita intre degete si piureul de cartofi.

Pe deasupra, se adauga branza cheddar rasa pe razatoarea mica.

Se baga la cuptor pentru 25 min, pana se rumeneste deasupra.

 

Noi le-am savurat calde, pentru ca mirosea demential.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu piure, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

11.08.2016, 22:18

Vaaaai, cat de bun o fi!

Xandrinne 1

12.08.2016, 17:31

mirela0911 1

14.08.2016, 10:19

Ia sa le fac si copiilor asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut si pui copt pe sare