Snitele de porc

de Valclaudia in Porc, 22 Sep 2013 | 3700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 700 - 800 gr carne de porc (pulpa)
  • condimente pentru carne de porc, dupa gust
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare dupa gust
  • o legatura de marar verde
  • 1 lingura seminte de mac
  • faina alba, 4 linguri
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Splam carnea, o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele.

Condimentam bucatile de carne pe ambele parti si le lasam cca 10 minute,intre timp preparam aluatul pentru pane.

Mixam cele 4 oua cu praful de copt, sarea, mararul verde tocat fin,macul. La final adaugam faina.

Incingem o tigaie antiaderenta, adaugam ulei, trecem bucatile de carne prin amestecul de pane si le prajim pe ambele fete pana devin crocante si aramii.

Le scaotem din uleiul incins direct pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Cris2711 1

22.09.2013, 12:15

Sa ratez eu asa ceva?Nuuuuuuu))am sosit

karla 1

22.09.2013, 13:09

foarte bune

Rocsi 1

22.09.2013, 14:52

Snitelele mult imi plac, dar rar mananc de cand cu renuntatul la prajeli

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele picante in aluat de bere