Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)

de lili in Porc, 26 Sep 2010 | 9366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 100 ml lapte
  • 4-5 oua
  • faina
  • un pahar apa minerala (bere, lapte)
  • usturoi
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu cartofi pai (opariti):

Taiem carnea felii si o batem. Snitelele gata batute si condimentate cu sare si piper le punem in lapte sa se fragezeasca si punem si putin usturoi pisat peste ele. Le lasam cca. 15 min. Pe urma pregatim o pastella din oua si  faina, pe care o subtiem cu apa minerala sau bere sau lapte. Luam snitele le dam prin pastella facuta si le punem la prajit.  Ca si garnitura am facut cartofi pai. Am curat cartofii, i-am taiat si i-am oparit cca 2-3 minute, dupa care i-am asezat sub un jet de apa rece si pe urma la scurs si la prajit. Daca ii oparim nu abbsorb atata ulei si elimina amidonul.



 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu carne de la garnita