Snitele din dovlecei

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2013 | 4254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 4 oua
  • 500 ml bere (sau apa minerala)
  • faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • ulei


Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din dovlecei:

Dovleceii se spala si se curata de coaja si se taie rondele.

Punem rondelele de dovlecel intr-un bol si asezonam cu sare,piper.cimbru.Le lasam deoparte.

Intre timp pregatim compozitia.Batem 4 oua bine punem sare,piper si capatana de usturoi pisata, apa minerala sau bere si faina cat cuprinde si batem cu telul pana obtinem o compozitie mai legata .

Rondelele de dovlecei se pun la scurs  pe un servet de bucatarie ,dupa ce s-au scurs,trecem fiecare rondea prin compozitia  obtinuta si le punem in tigaie la prajit pe ambele parti.

Snitele se scot pe servetel de bucatarie.Sunt bune calde cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry