Snitele din piept de pui

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 5123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui
  • 4 oua
  • Faina
  • Sare, piper
  • Ulei (pentru prajit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul de pui se taie in felii, care se bat putin

Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti

Se bat ouala cu un praf de sare, se pune faina pana se formeaza o compozitie putin mai vascoasa

Se trece fiecare felie prin ou (pe ambele parti) si se pun la prajit in ulei incins

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servetel de bucatarie

Se pot servi atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez