Snitele din piept de pui

de Oana in Pui, 1 Mai 2009 | 11940 vizualizari

 

Se fac rapid, se servesc cu orice garnitura, merg cu piure, pilaf, legume sote sau cartofi prajiti. Cateodata mai apelam si la pane-uri, din lipsa de timp…

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina
  • 3-4 linguri cu lapte
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • optional boia dulce
  • pesmet
  • un piept de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop de hartie si apoi se taie falii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele.

Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la sfarsit se adauga condimenele.

 Feliile de pui se dau prin aceasta compozitie, se tavalesc prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie ca sa absoarba grasimea in exces.

Snitelele se pot pregati si din carne de porc, vitel sau curcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sos de mozzarella