Snitele din piept de pui

de alilianaa in Pui, 9 Oct 2013 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui fara piele si fara os
  • 5 linguri pesmet
  • 5 lingui faina
  • 3 oua
  • sare, piper dupa gust
  • ulei pentru prajit ( 300 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Carnea se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Cu un ciocan, batem snitelele bine.  Le ,, tratam" cu sare si piper. Se dau bucatile de carne prin faina, ou, snitel ( eu am respectat aceasta ordine) si se pun la prajit in baie de ulei incinsa. Se scot pe servetele pe o farfurie. Se servesc calde si dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele din piept de pui