Snitele vieneze

de Valclaudia in Porc, 6 Sep 2015 | 4429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa de porc taiata felii de 1 cm grosime
  • cca 150 g faina alba
  • cca 250 g pesmet
  • 3 oua de casa
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele vieneze:

Pulpa de porc se feliaza in bucati de 1cm grosime.

Punem folie alimentara pe un tocator mare din lemn, asezam feliile de carne, acoperim cu folie alimentara si batem bucatile de carne cu ciocanul pentru snitele.

Asezonam bucatile de carne cu sare si piper dupa gust.

Pregatim si asezam farfuriile in urmatoarea ordine: farfuria cu bucati de carne, apoi farfuria cu faina, castronelul in care am batut cele 3 oua cu un praf de sare iar la final farfuria cu pesmet.

Punem cca 50-70ml ulei la incins in tigaia antiaderenta.

Trecem bucatile de carne intai prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Le punem in tigaia cu ulei incins si le prajim uniform pe ambele fete.

Scoatem snitelele pe hartie de bucatarie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei.

Se servesc fierbinti sau reci; noi le-am servit cu piure de cartofi si sos de soia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele vieneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu carne