Soia cu sos de usturoi si patrunjel

de alina8 in Mancaruri de post, 31 Mar 2014 | 5009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100gr soia cubulețe
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 căpățână de usturoi
  • 150 ml de lapte de soia
  • 4 linguri de făină
  • 1 ceapă
  • condimente
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soia cu sos de usturoi si patrunjel:

Se fierb cubuletele de soia aproximativ 15 min ( sau cat timp este recomandat pe ambalaj), dupa care se scurge apa si se aseaza pe un servetel absorbant.

Intre timp, se prepara un sos dintr-o capatana de usturoi taiat bucatele sau ras, 1 legatura de patrunjel tocat, 150 ml de lapte de soia si 4 linguri de faina. Trebuie sa se obtinem un sos lichid in care se adauga condimente dupa gust. 

Se caleste foarte putin ceapa intr-o tigaie, apoi se adauga soia. Se lasa sa se rumeneasca pana devine maronie iar apoi se opreste focul si se adauga sosul. Acesta nu va ramane lichid, ci va lega compozitia. 

Noi am servit preparatul cu legume inabusite si a fost foarte bun !

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Soia cu sos de usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita