Somn umplut la cuptor

de amalia01 in Peste, 19 Oct 2014 | 6544 vizualizari

 

Am primit un somotei si m-am hotarat sa il gatesc intr-un fel mai special. Asa a iesit…

 

INGREDIENTE

  • - 1 buc somn de cca 1,5 kg
  • - 2 cepe albe, mari
  • - 2 morcovi
  • - praz
  • - 4 catei de usturoi
  • - 1 ardei gras rosu
  • - condimente
  • - 50 ml vin alb
  • - 50 ml ulei
  • - 150 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn umplut la cuptor:

Pestele se curata (eu i-am taiat si capul) si se condimenteaza; zarzavaturile si legumele se curata si se taie julienne; se toarna uleiul in tava; se aseaza pestele;- se presara legumele in interiorul pestelui si in tava.

Se adauga apa si se acopera cu folie de aluminiu; se da la cuptor pentru 45 min; se indeparteaza folia si se adauga vinul , lasand la cuptor inca 5 min.

Se serveste cu garnitura preferata, alaturi de un pahar de vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somn umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor