Somon cu fenicul

de Irina in Somon, 12 Feb 2013 | 5418 vizualizari

 

Un preparat foarte usor de realizat, foarte gustos si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de somon
  • 1 fenicul
  • marar tocat
  • o mana de rosii cherry
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu fenicul:

Curatati si spalati bine somonul. Spalati si taiati feniculul in fasii foarte subtiri, puneti-l intr-un bol, acoperiti cu apa rece si tineti la frigider.

Puneti medalioanele intr-un vas pe foc si frigeti pe ambele parti. Adaugati vin si inabusiti pentru 10 minute. Intre timp, scurgeti feniculul, puneti-l peste somon si adaugati rosiile cherry taiate in doua.

Condimentati cu sare si piper si presarati mararul tocat. Mai lasati pentru cateva minute vasul pe foc, pana se patrund usor feniculul si rosiile, apoi opriti.

Formati un pat din fenicul pe o farfurie si asezati deasupra o bucata frumoasa de somon. Ornati cu marar sau frunzulite de fenicul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]