Somon cu sos de busuioc

de ianculubita in Somon, 18 Mar 2014 | 5253 vizualizari

 

Din acelasi peste,am gatit 3 feluri,toate sunt super delicioase

 

INGREDIENTE

  • 3 rondele de somon
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Sos
  • 4 fileuri de anchoa
  • 1 leg.patrunjel
  • 1mana de busuioc verde sau 2linguri uscat
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de la 1lamaie(dupa gust)
  • 2 linguri iaurt
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de busuioc:

Intr-un bol amestecam ouale batute cu sare si piper,adaugam faina,omogenizam bine pentru un aluat putin mai gros decat cel de clatite iar daca e nevoie adaugam apa minerala;

trecem pestele prin acest aluat apoi prin pesmet si-l prajim in mult ulei dupa care-l scoatem pe prosoape de hartie

Pentru sos,punem in robotul de bucatarie toate ingredientele si mixam pana obtinem un sos cremos

Servim pe platou pestele alaturi un bol cu sos

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alt peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de castravete cu somon afumat