Somon roz Italiano

de Cris2711 in Somon, 1 Mar 2014 | 10783 vizualizari

 

Nu ma intrebati de ce se numeste asa,habar n-am ,dar imi place tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon roz
  • 4 rosii cherry
  • 100 gr. ardei mixt
  • 1 bucata Mozzarella
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 lamaie
  • marar
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon roz Italiano:

Intr-un vas termorezistent se pune uleiul de masline ,apoi se pun cele doua bucati de somon roz.Se pune sare si piper.

Ceapa se curata,se taie marunt.

Se pregateste si ardeiul,taiat marunt.Eu am avut congelat.

Rosiile cherry se taie in sferturi.

Sucul de la o jumatate de lamaie se adauga peste somon.

Toate acestea se orneaza peste somon.

Apoi se taie si Mozzarella cubulete.

Se pune deasupra.

Se pun si condimentele:oregano si marar,in cantitati mici.

Deasupra se presara putin pesmet.

Se lasa la cuptor ,la 180°C,circa 30-35 minute.

Se serveste cald!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Mozzarella este optional,ajung si legumele.

2

50 ml de vin alb ii da un gust bun.

3

Deasupra se mai pune inca o lingura de ulei de masline,inainte de a da la cuptor.

4

Se pot folosi si alte legume,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon roz Italiano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

rjulia 1

31.10.2014, 20:06

Multumesc pentru reteta. Acum e la cuptor. Miroase si arata senzational!

Cris2711 1

31.10.2014, 20:41

Rjulia ma bucur ca ai ales reteta si ca iti placepofta buna

Panacris 1

27.02.2015, 07:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]