Sos de usturoi cu rosii coapte

de anca_rm in Pt. carne, 21 Aug 2013 | 14907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
  • frunze de busuioc
  • 1 lingura ulei masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu rosii coapte:

Rosiile le punem pe gratar la copt , sau intr-o tava pe aragaz .

Usturoiul il curatam si zdrobim .

Intr-un bol punem usturoiul si il frecam cu putina sare si ulei de masline , rosiile le curatam de coaja si le taiem cubulete mici sau o zdrobim si o adaugam peste usturoi.

Peste taiem verdeata :patrunjel si busuioc.

Servim alaturi de preparate de carne, peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

21.08.2013, 21:42

Super pentru paste, piure, un gratar

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:22

Tare bun

anca_rm 1

22.08.2013, 12:32

Va multumesc tuturor pentru apreciere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu marar