Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)

de vero_closca in Sosuri, 17 Sep 2010 | 12410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ou
  • 1 galbenus
  • 100 ml ulei
  • 100g smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 1/2 lingurita zahar pudra
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 castravecior murat
  • sare
  • chilli(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida):

fierbi oul tare, mixezi galbenusul fiert cu cel crud si mustarul.

torni cate putin ulei si mixezi pana il incorporezi pe tot.

la sfarsit adaugi zeama de lamaie, zaharul, castraveciorul ras fin (eu l-am taiat cubulete),sare ,piper si chilli dupa gust.

sevesti cu conopida pane sau...cu ce vrei tu!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos tartar