Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Pui, 24 Mar 2011 | 9936 vizualizari
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: souvlaki, frigarui, piept de pui, retete Pui
Se taie carnea in bucatele si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se lasa la marinat 24 de ore.
Se pune carnea pe betigase si se face pe gratar,in cuptor,la ochiul de la aragaz.
Se serveste cu orez si sos tzatziki.
1
1 cup = 1 cana de 200 ml
de Bucataras 6
de Sim0na 1
de Lavinia 1
divainbucatarie 1
MotanLaOale 1
foarte bun
adry88 1
tare bun
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:38
ieri la 12:27
ieri la 09:01
pe 18.02 la 12:48
pe 18.02 la 09:29
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
UrsanMihaela
Rocsi
MIUTA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
roxanamiti 1
arakelian 1
matusica 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!