Nu cred ca este ceva deosebit in acest preparat foarte simplu si rapid! Dar e foarte gustos!
Daca folosim carne de vita, de preferat este sa o lasam la macerat pe timpul noptii, va fi mai frageda. Taiem carnea in patratele cat o nuca, punem intr-un castronel si sezonam cu sare, piper, oregon si ulei. Legumele le taiem patratele de aceiasi marime ca si carnea, si punem pe betisoarele special ptr frigarui, un rand de ceapa, de rosii, ardei si carne, si tot asa pana umplem betisorul. Punem pe foc iute tigaia ptr gratar, apoi cand punem frigaruiele, sa micsoram focul, ptr ca se vor arde in exterior si vor ramane crude la interior. Vom intoarce pe toate partile pana cand e gata. Se serveste stropit cu lamaie si de preferat acompaniat cu salata sau legume la gratar.( e foarte bun si ptr cei ce tin regim!:)
1
Putem folosi orice tip de carne.
2
se serveste bine si cu un sos tzatziki.