Spadellata cu maruntaie

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2014 | 2970 vizualizari

 

Acest preparat l-am preluat dintr-o emisiune de peripluri culinare ale lui Jeff Corwin in Italia . . M-a atras folosirea ierburilor aromatice .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de porc sau vitel : Inima , rinichi , plamani .
  • 100 ml ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 1 buc praz
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 1 crenguta salvie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spadellata cu maruntaie :

  1. Organele se curata de zgarciuri . Rinichii se taie in doua si se curata in interior de partile albicioase si pielite.
  2.   Maruntaiele se tin in apa rece  pentru ca sa iasa sangele din ele [ eu le tin macar 2 ore si din cand in cand schimb apa ].
  3. Se arunca apa si se taie bucati .
  4. Ceapa si prazul se curata ,se toaca marunt si se pun la calit .
  5. Adugati si maruntaiele , cand incep sa-si schimbe culoarea, turnati 1 pahar de apa si fierbeti sub capac la foc mic .
  6. Puneti si ierburile aromate .Sarati .
  7. Preparatul se fierbe repede , adugati din cand in cand cate putina apa .Va fi gata in momentul in care veti observa ca s-a format un sos mai consistent .
  8. Serviti cu mult patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Spadellata cu maruntaie " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

22.11.2014, 18:51

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:49

Motan si Dante , ma bucur ca va place

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:50

Maruntaiele nu sunt agreeate de toata lumea , eu am preparat pentru sotul care le-a laudat mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti