Spagetti bolognese

de Tabita _ in Paste, 3 Feb 2019 | 2512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spagetti
  • 400 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 400 g rosii taiate in sos tomat
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spagetti bolognese:

Am pregatit mai intai sosul.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
Intr- o tigaie se pune putin ulei la incins.
Se adauga ceapa si usturoiul.
Cand acestea se inmoaie putin, se adauga carnea. Se lasa pana se rumeneste frumos.
Se pun rosiile.
Se lasa sosul la foc mic aproximativ 30-40 minute.
Se mesteca din cand in cand.
Se condimenteaza dupa gust.

Separat intr- o oala se fierb pastele in apa clocotita cu putin ulei si sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Apoi se servesc impreuna.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spagetti bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de vita si sos alb