Spaghete bologneze

de ralu_ca in Spaghete, 9 Iun 2014 | 9577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghete
  • 500 g carne tocata porc ( vita )
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • 1 borcan rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bologneze:

Intr-un vas am pus putin ulei si am calit ceapa taiata marunt si condimentata. Dupa ce s-a inmuiat am adaugat carnea tocata si morcovul dat prin razatoare si le-am lasat sa se prajeasca. Am adaugat si vinul si rosiile din borcan. Am lasat sa fiarba cu capac pana se evapora vinul. La final adaugam spaghetele ( pe care le-am preparat cf instructiunilor ), amestecam cu sosul si adaugam patrunjelul taiat marunt si busuioc. Deasupra se presara parmezan.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bologneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si carne tocata