Usor de preparat si foarte gustoase !!!
Toate legumele se spala sub jet de apa rece.
Usturoiul se curata de coaja,ceapa se taie rondele,ardeiul iute se curata de seminte,morcovii se curata de coaja si se taie cuburi mici,tijele de telina si dovlecelul se toaca si ele marunt.
Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim usturoiul,ardeiul iute,zaharul si ceapa pentru 5 minute.
Adaugam legumele,rozmarinul,busuiocul si amestecam.Se sareaza dupa gust.Adaugam sucul de rosii si 1\2 pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu pentru circa 12 minute.
Separat se pune apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si spaghetele.Se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.Caund au fiert se scurg de apa.
Se pun in tigaia cu legume.Se adauga daca e necesar sare si piper.
Se servesc calde,presarate cu parmezan.