Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc

de T I M E A in Spaghete, 29 Sep 2015 | 7929 vizualizari

 

O varianta buna si destul de rapida pentru niste paste gustoase cu sos de rosii si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 300 gr sunca, sau carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 400-500 ml suc de rosii
  • in lingurita zahar
  • optional 1 lingura faina (daca vrem un sos mai gros)
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc:

Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit in wok-ul incins cu  2-3 linguri de ulei.

Adaugam morcovul dat prin razatoare, apoi sunca taiata cubulete mici si le lasam cateva minute la calit.

Turnam sucul de rosii si adaugam sarea, piperul, usturoiul tocat marunt si busuiocul verde tocat.

Lasam sa fiarba aprox 20-25 de minute.

Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le punem intr-un vas cu putin ulei.

Servim pastele calde cu sos de rosii cu sunca si busuioc.

Adaugam in farfurie busuioc proaspat tocat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]