Spaghete cu ton si ciuperci

de Bya Ralu in Paste, 30 Dec 2012 | 4420 vizualizari

 

sunt atat de gustoase!:D

 

INGREDIENTE

  • paste
  • 1 cutie ciuperci
  • 1/2 cutie de pulpa de rosii decojita
  • 2 cutii de ton in ulei
  • sare,piper
  • parmezan
  • vin rose
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ton si ciuperci:

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei de masline,se adauga si usturoiul strivit,si ciuperciile taiate marunt.Se sting cu vin rose,pulpa de rosii se adauga in blender si se face o pasta fina,dupa care se adauga peste ceapa si se lasa la foc mic.Asezonam cu sare,piper,busuioc,oregano,adaugam si tonul scurs de ulei.

Se prepara pastele intre timp,intr-o oala cu apa si sare,cand clocoteste se adauga pastele.Se lasa cat scrie pe punga iar cand sunt gata se pun in strecuratoare si se dau sub jet de apa rece.Se adauga sosul peste paste si se mai lasa cateva minute pe foc.Se servesc cu parmezan

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ton si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

01.01.2013, 16:01

sebirizescu 1

01.04.2013, 15:50

super bune

Bya Ralu 1

01.04.2013, 16:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]