Spanac gratinat

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 5610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac congelat
  • 150-200 g cascaval
  •  unt cat o nuca
  • 2 oua
  • 2 linguri cu faina
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 rosie
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac gratinat:

Ceapa taiata marunt si spanacul decongelat se calesc in putin unt.Se ia de pe foc si se adauga jumatate din cascavalul ras  si cele doua linguri cu faina.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust , se amesteca bine si apoi se adauga laptele.Se amesteca si se pune intr-un vas de yena.Deasupra se presara restul de cascaval ras , se pun rondele taiate din rosie si patrunjel verde taiat .Ouale se bat bine si se rastoarna deasupra.Se da la cuptor si se lasa pana se rumeneste bine.Se asezoneaza cu patrunjel verde si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti