Spanac la cuptor

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 3972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g spanac congelat
  • 3 felii cascaval afumat
  • 8 linguri parmezan ras
  • sare, piper
  • 4 oua
  • 4 linguri pesmet
  • o ceapa
  • 5 graunti de usturoi
  • 30 ml lapte dulce
  • o lingura de smantana
  • 30 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac la cuptor:

Spanacul congelat se pune intr-un blender impreuna cu ceapa, usturoiul pisat, cele 4 oua, cascavalul si parmezanul ras, sare si piper. Se omogenizeaza bine. Pe parcurs se adauga laptele dulce, uleiul si smantana. Se mai mesteca la blender. Se pune la final pesmetul. 

Compozitia se pune intr-o tava unsa. Pe de-asupra se pun bucati mici de cascaval afumat si trei linguri de parmezan ras. Se da cuptor pana se rumeneste bine. 

Se serveste dupa preferinta. Noi, cu smantana. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

alilianaa 1

08.02.2013, 17:37

Multumesc Cris.

catarosh 1

10.05.2013, 09:43

Buna ziua,retete gustoase pe profilul tau...oare pot folosi stevie in loc de spanac?...multumesc si spor in toaye!...

alilianaa 1

10.05.2013, 16:24

Multumesc catarosh, cred ca da, nu vad de ce nu ar merge...Spor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]