Sparanghel la cuptor

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2009 | 7204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 fire de sparanghel
  • 10 felii de slaninuta englezeasca(bacon, jambon, ...)
  • 10 felii de svaiter (cascaval, ...)
  • rosii cherry
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la cuptor:

Se curata sparanghelul pana la muguri si se fierbe aprox 5 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se scurge de apa. Se invelesc cate 2 fire in felii de slaninuta si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se aseaza din loc in loc rosiile. Se da la cuptor, iar cand slaninuta se rumenste, se aseaza deasupra si feliile de svaiter si se mai lasa vreo 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Oana 1

25.09.2009, 18:58

Cred ca a fost delicios! Nu prea ma omor dupa sparanghel, dar e plin de vitamine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de sparanghel si mozzarella