Sparanghel la cuptor cu bacon si ou

de madi_marin in Mancaruri de legume, 27 Iul 2018 | 3649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legătură de sparanghel
  • felii subţiri de bacon
  • sare
  • piper
  • ouă
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la cuptor cu bacon si ou:

Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel.

 Se spală şi se opăresc pentru 5  minute.

 Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă.

 Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.

 Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon.

 Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor la 200 grade C, pentru 8 minute.

 După acest timp, se întorc, apoi se mai lasă încă 8 minute.

 Se fierb ouăle moi. 

La servire se presară parmezan ras.

 Pofta bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la cuptor cu bacon si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]