Spigola con patate e carote al forno

de Bya Ralu in Peste, 18 Noi 2014 | 4909 vizualizari

 

Asta e traducerea pestelui spigola (lup-de-mare, lavrac, șalău-de-mare), cu cartofi si morcovi la cuptor

 

INGREDIENTE

  •  1 bucata de peste spigola
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline
  • 2 cartofi
  • 1morcov
  • 1 catel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spigola con patate e carote al forno:

Pestele se da cu condimente pe ambele parti,inauntru se pun 2 felii de lamaie si cateva feliute de usturoi.
Cartofii se  pun la fiert in apa cu sare,se curata de coaja si se taie rondele.
Morcovul se fierbe separat,si se taie la fel rondele.
Intr-o tava punem bucata de peste si legumele pe langa.
Adaugam si ustroiul taiat feliute subtiri.
Se stropeste cu vin alb,si se pune putina apa.
Se da la cuptor cam 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spigola con patate e carote al forno" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

roxana_simona 1

20.11.2014, 21:47

mihaelar63 1

21.11.2014, 07:52

Lupul de mare este foarte bun la gust Eu zic de peste , nu de lupul de mare cu un picior de lemn si un ochi de sticla )

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 11:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian