Spigola con patate e carote al forno

de Bya Ralu in Peste, 18 Noi 2014 | 4840 vizualizari

 

Asta e traducerea pestelui spigola (lup-de-mare, lavrac, șalău-de-mare), cu cartofi si morcovi la cuptor

 

INGREDIENTE

  •  1 bucata de peste spigola
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline
  • 2 cartofi
  • 1morcov
  • 1 catel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spigola con patate e carote al forno:

Pestele se da cu condimente pe ambele parti,inauntru se pun 2 felii de lamaie si cateva feliute de usturoi.
Cartofii se  pun la fiert in apa cu sare,se curata de coaja si se taie rondele.
Morcovul se fierbe separat,si se taie la fel rondele.
Intr-o tava punem bucata de peste si legumele pe langa.
Adaugam si ustroiul taiat feliute subtiri.
Se stropeste cu vin alb,si se pune putina apa.
Se da la cuptor cam 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spigola con patate e carote al forno" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

roxana_simona 1

20.11.2014, 21:47

mihaelar63 1

21.11.2014, 07:52

Lupul de mare este foarte bun la gust Eu zic de peste , nu de lupul de mare cu un picior de lemn si un ochi de sticla )

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 11:47

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon si dorada marinate pe pat de sare la cuptor