Spirala cu muschi file si altele

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2020 | 3208 vizualizari

 

Din categoria, rapid, gustos si satios.

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 100 g muschi file
  • cca 200 g cascaval ras si branza de oaie rasa ( stiti voi, bucatele din alea care raman razlete prin frigider)
  • 3 oua mai micute ( ca-s de la puicute tinerele)
  • fire de cepsoara
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu muschi file si altele:

Umplutura : Radem cascavalul si branza de oaie, le punem intr-un castron, taiem cepsoara cu o foarfeca, adaugam muschiul file taiat cubulete mici, adaugam si 2 oua si un albus, presaram piper si omogenizam totul.

Asamblare : Aluatul il taiem pe din doua si unim cele doua bucati pe lungime, sa putem forma un sul lung pe care sa-l asezam in spirala. Dupa ce am unit cele doua bucati de aluat punem umplutura pe toata lungimea si rulam aluatul, apoi il asezam in tava, tapetata cu hartie de copt, in forma de spirala. Intepem pe alocuri cu un bat de frigaruie apoi ungem cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 20-25 min. Se serveste atat calda cat si rece. Rapid, gustos si satios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu muschi file si altele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.04.2020, 20:28

Retetele astea rapide ne plac si noua!

cristinutanicolita 1

15.04.2020, 13:56

Ce bunătate ai facut!

RuxyRux 1

16.04.2020, 21:33

Asta si "cu altele"
e fix a la Cleme ...arata buna de tot!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu chimen si parmezan