Spirala cu spanac,branza Brie si mac

de irena in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 4616 vizualizari

 

Un aperitiv aspectuos ,delicios si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr foeitaj,
  • 200 gr spanac fiert si tocat,
  • 100 gr branza Brie( ricotta, philadelphia),
  • 1 lingura cascaval ras,
  • 1 lingura pesmet,
  • 1 ou . 
  • 1 galbenus ,
  • 2 linguri lapte si 1 lingura mac (susan) pentru uns spirala.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu spanac,branza Brie si mac:

 Spanacul fiert ,foarte bine scurs si tocat se amesteca cu branza,ou,pesmet.

Se taie aluatul in fasii late de 5 cm si se aseaza umplutura pe lungimea fasiilor si se ruleaza,apoi se asaza in forma de spirala intr o forma (25 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.Se unge spirala cu amestecul de galbenus si lapte si se presara mac.Se coace timp de 20 min in cuptorul preinaclzit la 200 C.

 

TIPS-URI

1

Spanacul trebuie sa fie foarte bine stors.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu spanac,branza Brie si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (19)

Teo 1

05.02.2012, 22:24

cat se poate de interesant!

RuxyRux 1

05.02.2012, 22:31

Ce minunat arata!!!

irena 1

06.02.2012, 21:22

Va multumesc mult ptr aprecieri ! Felicitari si voua!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]