Spirale cu parmezan si susan.

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2012 | 4520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj dreptunghiulara
  • 1 ou
  • 1 lingura de lapte
  • parmezan ras dupa plac
  • susan(sau ce seminte preferati)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu parmezan si susan.:

Batem oul cu putina sare si 1 lingura de lapte.

Desfacem foaia de aluat si o ungem cu ou batut,apoi pe 1/2 din foaie presaram parmezan ras si inchidem ca pe o carte cu cealalta 1/2.

Presaram putina faina si intindem putin cu sucitorul,apoi  taiem fasii pe care le rulam dand forma unei spirale.

Punem spiralele in tava,le ungem cu ou si presaram susan,apoi dam la cuptorul incins la 200° pana sunt frumos rumenite(circa 10-12 minute,depinde de cuptor).

Le scoatem si le lasam la racit,apoi le rontaim cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu parmezan si susan." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amuse bouche