Spread de ton

de Satisfyyourcravings in Ton, 15 Ian 2013 | 8650 vizualizari

COMENTARII (26)

portiadelumina 1

15.01.2013, 21:03

Bun cred că este. Dar durează ceva preparatul (când tonul e proaspăt) că trebuie fiert, răcit, ţinut la rece.
Dar Adriana, făcut de altul e cel mai bun

Rocsi 1

15.01.2013, 21:06

Waw ce fain

Satisfyyourcravings 1

15.01.2013, 21:06

Eu am făcut cu ton proaspăt pentru că așa aveam. Te invit la masă, padre!

Miha 1

15.01.2013, 21:11

daaaa...facut de altu' vreau si eu

DinDragostePentruGatit 1

15.01.2013, 21:20

Foarte bun!

Geanina87 1

15.01.2013, 21:28

Ade200 1

15.01.2013, 21:31

Îmi place mult!

MotanLaOale 1

15.01.2013, 21:38

Zamfira 1

15.01.2013, 21:54

oauuu ce fain

Merisor 1

15.01.2013, 22:05

Bun, bun!

Lau 1

15.01.2013, 22:08

Bunica 1

15.01.2013, 22:08

Wow, ce bunatate ai facut!

Ela68 1

15.01.2013, 22:27

habar n-aveam ca esalota e de fapt ceapa rosie.......sau lunguiata. Ma gandeam la alt pestisor
Cred ca e super, o s-o incerc cat de curand, am o conserva mare de ton

Doralinda 1

15.01.2013, 22:35

Nu prea ma omor cu tonul, dar arata foarte bine!

T I M E A 1

15.01.2013, 22:53

Bya Ralu 1

15.01.2013, 23:06

faina reteta

Lavinia 1

16.01.2013, 00:26

marcela1979 1

16.01.2013, 00:51

super arata

mamaieelena 1

16.01.2013, 09:42

place

gaby_gabytza 1

16.01.2013, 10:08

ce fain arata

laura_n 1

16.01.2013, 11:52

spread si la mine

Mihaela11_jo 1

16.01.2013, 16:23

Delicios

danakarin 1

16.01.2013, 18:26

ce intelegi tu prin "asezonare", iubito?
reteta e de altfel, super, ca toate ale tale!

Satisfyyourcravings 1

16.01.2013, 21:53

Dana, ştiu că "a asezona" este definit în DEX ca "a pune ingredientele în mâncare", iar cutumiar este folosit cu sensul de a adăuga sare și/ sau piper unei mâncăruri, așa cum l-am folosit și eu în reţeta de mai sus. Definiția asezonării oferită de Radu Popovici, pe blogul său, vine să confirme afirmațiile anterioare:
"Asezonarea reprezintă procedeul prin care mâncării i se potriveşte gustul final, prin adaus de condimente, amestecuri de condimente sau alte ingrediente (uleiuri, oţeturi, vin, zahăr, sare, paste, sosuri etc.)."
Mulţumesc pentru aprecieri!

sebirizescu 1

17.01.2013, 20:09

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton