Springerle

de ANNA_46 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 4376 vizualizari

COMENTARII (34)

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:12

Multumesc frumos Eduard da , sunt foarte bune

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:12

Rocsi mersi mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:36

Multumesc frumos Bunica , nu e o prajiturica moale , e putin mai tare , am uitat sa adaug la reteta , se vor inmuia mai mult , daca in cutia lor vom pune un mar taiat in doua sau coaja lor , sau, daca le vom congela cu hartie de copt intre ele , atunci cand le vom scoate vor fi mai moi ( dupa 30 de min. se pot servi), e ca si glucoza , mie imi plac mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:40

Mon Mihaela SimOna multumesc mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:42

Motan Daniela Mirela mersi mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:44

Ruxy iti multumesc frumos

mihaelar63 1

22.12.2012, 01:06

Minunat arata !!!

ANNA_46 1

23.12.2012, 13:47

Multumesc frumos Mihaela

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 18:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe uscate