Springerle

de ANNA_46 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 3879 vizualizari

COMENTARII (34)

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:12

Multumesc frumos Eduard da , sunt foarte bune

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:12

Rocsi mersi mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:36

Multumesc frumos Bunica , nu e o prajiturica moale , e putin mai tare , am uitat sa adaug la reteta , se vor inmuia mai mult , daca in cutia lor vom pune un mar taiat in doua sau coaja lor , sau, daca le vom congela cu hartie de copt intre ele , atunci cand le vom scoate vor fi mai moi ( dupa 30 de min. se pot servi), e ca si glucoza , mie imi plac mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:40

Mon Mihaela SimOna multumesc mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:42

Motan Daniela Mirela mersi mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:44

Ruxy iti multumesc frumos

mihaelar63 1

22.12.2012, 01:06

Minunat arata !!!

ANNA_46 1

23.12.2012, 13:47

Multumesc frumos Mihaela

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 18:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza de vaci