Sprot prajit

de MotanLaOale in Peste, 10 Mai 2013 | 19536 vizualizari

 

Multa munca la curatat dar merita. Prajiti crocanti mananci de nu te mai opresti! Foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 600 g sprot
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot prajit:

Pestele se lasa la decongelat.

Se curata (eu i-am taiat si capul), se spala bine si se pune la scurs intr-o strecuratoare.

Se sareaza cu sare grunjoasa, se amesteca bine sa se sareze toti si se lasa sa ia sare cel putin 15-20 minute.

Se scutura de sare si se dau prin faina pe toate partile.

Se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Prajit bine, crocant, nu se simt nici oasele si se poate manca intreg.

Se mananca cu mamaliga, mujdei sau lamaie.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot da si prin faina de malai si ies si mai crocanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de somn