Spuma de cascaval afumat si busuioc

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 3539 vizualizari

 

Buna dimineata dragilor!!!sa ne ocupam cu ce stim noi mai bine si sa lasam alte probleme in grija altor persoane,zic eu!!!
Pentru azi va propun ceva bun,bun!!

 

INGREDIENTE

  • 50g unt
  • 1lingura faina
  • 1cana cu lapte
  • 200g cascaval afumat Delaco
  • 1lingura busuioc uscat
  • 1lingura rozmarin uscat sau verde 1lingurita
  • 3oua
  • 3albusuri
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de cascaval afumat si busuioc:

Pregatim un sos bechamel din unt,faina si lapte,adaugam rozmarinul si dam vasul deoparte;incorporam cascavalul ras si amestecam pana se topeste apoi adaugam galbenusurile batute cu sare,piper,si busuioc dupa gust iar la sfarsit albusurile batute spuma si amestecam cu lingura

Impartim compozitia in forme mici unse cu unt si lasam la cuptor 30min apoi le servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de cascaval afumat si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi cu Miez de lapte