Stelute cu pasta de tomate

de Andra_Constantinescu in Paste, 30 Oct 2015 | 3627 vizualizari

 

Mi s-au parut tare dragute stelutele, asa ca am facut un sos rosu pentru ele.

 

INGREDIENTE

  • 50 g paste sub forma de stelute + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • doua linguri de ulei de masline;
  • 6 catei de usturoi;
  • o lingura pasta de tomate;
  • 100 ml apa;
  • oregano uscat;
  • busuioc uscat;
  • putin piper negru;
  • o foaie de dafin;
  • o lingurita de zahar;
  • sare, dupa gust.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu pasta de tomate:

Se pun apa si sarea intr-o craticioara la foc si cand clocotesc se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj si se acopera cu un capac, dupa ce a fost stins focul.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se caleste in ulei. Se adauga restul ingredientelor prezentate, se amesteca si se fierb pana cand scade apa. Se inlatura usturoiul, se scurg pastele si se pun in sos, se amesteca totul si se mai tine la foc 1-2 minute, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de post cu sfecla rosie